One Question

One Question is een onderzoekbureau dat goed onderzoek koppelt aan een snelle uitvoering en lage kosten. Er zijn meer onderzoekbureaus die dit beloven. Wat maakt One Question zo uniek?

Een goede kwaliteit, doordat waar nodig bij elk onderzoek gebruik gemaakt kan worden van specialistische diensten van derden. One Question is wat dat betreft een netwerkorganisatie die geen dure diensten in de lucht hoeft te houden als er niet om gevraagd wordt, maar op slimme wijze onder haar verantwoordelijkheid onderzoekswerkzaamheden waar nodig uitbesteedt. Dat zorgt voor hoge kwaliteit en lage prijzen.

Efficiënt onderzoek: niet meer vragen dan nodig is. Onderzoeken worden vaak veel te complex gemaakt waardoor het zicht op de werkelijke probleemstelling soms verloren gaat. One Question legt de focus op uw daadwerkelijke onderzoeksvraag en dat levert soms vragenlijsten op met slechts enkele vragen, waarmee de opdrachtgever exact te weten wat hij moet weten. Korte vragenlijsten leiden tot snel onderzoek en lagere prijzen. We heten niet voor niets One Question!

Snel starten: bij veel onderzoek gaat vaak onnodige tijd verloren door lange discussies over de opzet en de vraagstelling. One Question houdt de communicatielijnen kort en reageert zeer snel op vragen en opmerkingen van haar opdrachtgevers. Het is niet ongebruikelijk dat onderzoeken daardoor soms binnen één of twee dagen na het eerste contact met de opdrachtgever van start kunnen gaan.

Alles kan: One Question doet kwalitatief en kwantitatief onderzoek, heeft grote ervaring met online onderzoek maar kan ook telefonisch en face-to-face onderzoek verzorgen. Er zijn ook onderzoekstechnieken waar One Question minder ervaring mee heeft. In dat geval zal in overleg met de opdrachtgever een andere onderzoeksleverancier gezocht worden.

Kortom, goed onderzoek in combinatie met een snelle levertijd en een lage prijs.

Voorbeelden van onderzoek naar zaken die ook u dagelijks tegenkomt ziet u hier.

One QuestionMOA-logo-groot
De Loet 168
1902 BN Castricum
E: thijs@onequestion.nl
T: 06 21 90 24 12